5

Tak a je to!

Píše se rok 2021 a nám se splnil sen. Založili jsme nadační fond. Nadační fond Prosperity. Jak jsme přišli na jméno Prosperity, a jaké jsou naše první kroky? To vše se dozvíte v následujícím článku.

Nadační fond Prosperity. Pomáháme rodinám v různých životních situacích. #PROZDRAVOURODINU. Prosperity nabízí přímou pomoc  ženám, dětem i rodinám, kdy se prokazatelně dostali do těžké životní situace. Ať už vlastním zaviněním nebo vinnou cizí. Prosperity bere ohled na citlivost. Každou žádost pečlivě studujeme. Vedle finanční podpory poskytujeme také odborné poradenství a vzdělávání. Lidský a empatický přístup je u nás samozřejmostí. 

Tenhle odstavec si teď přečtěte na našem letáku. Když jsem se rozhodla psát tenhle první článek na blog, věděla jsem úplně přesně o čem bude. Že bude o tom, proč jsme se rozhodli NF založit. Proč chceme pomáhat a vzdělávat. Prostě, že tu budou odpovědi na nejčastější otázky, které mi lidi pokládají, když se zmíním o NF Prosperity. Když jsem ale začala psát, rozhodla jsem se, že vlastně netuším co chci říct. Jestli vůbec něco chci říct a psát… . Chtěla bych aby to bylo upřímný, aby každé slovo a gesto, které uděláme bylo pochopeno správně. 

Pořád mluvím v množném čísle. Ano, v našem týmu jsme 4. Čtyři úplně odlišní lidé, co se vydali společnou cestou pomáhat a vzdělávat. Každý bychom mohli napsat svůj vlastní příběh, a jak vlastně celou věc okolo založení vidíme. Dnes ale píšu já ( Lucka ) jakožto zakladatelka.

Vystudovala jsem střední obchodní školu v Praze a jsem maminkou dvou synů. Zapálená fotografka a grafička, která je pro každý nápad a srandu. Neustále o něčem přemýšlím a něco plánuji. Jsem spoluautorka projektu @TELOSPRIBEHEM, který dodává ženám sebedůvěru. Aktivně se snažím zlepšit kvalitu života lidem, kteří sami nejsou schopni nebo se jim nedostává pomoci. Zastávám heslo #budvklidu #vzdelavejse #prosperuj

Chtěla bych vám říct ještě pár slov. Bez vás to nezvládneme!

Naše první kroky vedou ke spolku Ichtyóza (@spolek_ichtyoza) , kterým šijeme společně s Hankou Valtovou (studentkou UMPRUM) oblečení, které alespoň částečně ulehčí jejich celoživotní trápení, a zlepší kvalitu běžného života. Oblečení bychom chtěli zadarmo poskytnout všem dětem ve spolku. Je to ale obrovsky finančně náročné, a i když jsme na úplném začátku, dobrý pocit z dobře odvedené práce a dobrého skutku nás žene v před.

Pokud nás chcete podpořit, můžete jak finančně tak svojí spoluprací. Chystáme focení, kampaň a finanční sbírku. A budou se nám hodit další šikovné ruce. Veškerý výtěžek půjde na materiál a výrobu oblečené!

Místo u nás najdou mimo jiné také odborníci z řad terapeutů, lektorů, pedagogů ale i jiných oborů.

 

Děkujeme za podporu! 

sledovat náš můžete i na instagramu @nfprosperity

 

   Lucka